Ensimmäinen vaalikierros takana - Jouni toiselle kierrokselle!

Ensimmäinen kierros toi hienon määrän ääniä (327 ääntä) Jounille - ympäri arkkihiippakuntaa. Jouni etenee siis toiselle vaalikierrokselle, joka käydään torstainan 3.12. Luottamus on vahva! ks. myös Jounin ajatuksia tuloksista

Turun arkkihiippakunnan piispan vaali lähestyy - kootusti tietoa!

Vaalit lähestyvät! Jouni on kiertänyt arkkihiippakuntaa ja tavannut suuren määrän ihmisiä. Ensimmäinen äänestyskierros lähestyy! Tuomiokapituli on koonnut piispanvaaleihin liittyen sekä tietoa että videoita, käy katsomassa

Turun arkkihiippakunnan piispan vaalin aikataulu

Piispan vaali käydään Turun arkkihiippakunnassa syksyllä 2020. Ensimmäinen vaalipäivä on torstaina 5.11.2020.Jos kukaan ehdokkaista ei saa yli puolta annetuista äänistä, toinen vaalikierros käydään torstaina 3.12.2020.

Piispan vaalissa äänioikeutettuja ovat arkkihiippakunnan papit ja lehtorit, hiippakunnasta hiippakuntavaltuustoon valitut maallikkojäsenet, kirkolliskokoukseen valitut maallikkoedustajat ja kirkkohallitukseen valittu maallikkojäsen, hiippakunnan seurakuntien maallikkovalitsijat sekä tuomiokapitulin lakimiesasessori ja maallikkojäsen.

Piispanvaalin ensimmäisen kierroksen äänestysnumerot on arvottu - Jouni on numerolla 2

Vaalit lähestyvät - ja äänestysnumeron on arvottu ( lue lisää https://www.arkkihiippakunta.fi/ajankohtaista/istunnon-paatoksia-16-9-2020/) - Jouni lähtee vaaleihin äänestysnumerolla 2.

Jouni on tour! Jouni kiertää arkkihiippakuntaa ja osallistuu piispapaneeleihin!

jouniontour

Jouni Lehikoisen Facebook-sivut piispanvaaleissa avattu!

Jounin sivut ovat auki - käy tykkäämässä ja katsomassa! Videoita, infoa ja tukijoiden kertomuksia!

Jouni Lehikoinen ehdokkaaksi Turun arkkihiippakunnan piispan vaaliin

Turun Mikaelinseurakunnan kirkkoherra, teologian maisteri, rovasti Jouni Lehikoinen (s. 1961), on ilmoitettu ehdolle Turun arkkihiippakunnan piispan vaaliin. Valitsijayhdistys jätti valitsijayhdistyksen perustamisasiakirjan tuomiokapituliin 7.8.2020. Lue lisää arkkihiippakunnan tuomiokapitulin sivuilta!